Prøv elsykkel gratis!

Du kan reservere elsykkel hos den forhandleren du ønsker og prøvekjøre gratis i én uke, mot et depositum på kr 500,–.

Psst! Er det fullbooket på ønsket tid, prøv gjerne å stikke innom en butikk som selger elsykler. De er ofte velvillig med kortere utlån for testing.

Ofte stilte spørsmål om lån av elsykkel

Må jeg hente sykkelen jeg har reservert på onsdag?

I utgangspunktet skal alle reserverte sykler hentes onsdag. Dersom du inngår avtale direkte med butikken, kan du hente sykkelen senest torsdag i leieuken.

Hva skjer hvis jeg ikke henter sykkelen til avtalt tid?

Dersom sykkelen ikke hentes til avtalt tid, i de fleste tilfeller i åpningstiden onsdager, vil reservasjonen din bli kansellert, slik at andre kan reservere elsykkelen.

Hva skjer hvis jeg ikke leverer sykkelen innen fristen?

Ved for sen tilbakelevering beregnes dagleie på 500 kr. Dette betaler du i butikken ved innlevering av sykkel. Dersom du ikke har levert tilbake sykkelen senest én uke etter avtalt innleveringstidspunkt, kan du bli avkrevd erstatningsansvar på sykkelens hele utsalgspris.

Hva skjer hvis sykkelen blir stjålet eller ødelagt når jeg låner den?

Bruk av elsykkel skjer på leietakers ansvar. Dette innebærer at du er ansvarlig for alle skader som blir påført andre, deg selv eller sykkelen. Tap/tyveri av sykkel dekkes av leietaker. Deler av tap dekkes av leietakers egen innboforsikring, i tillegg til at resten av beløpet må betales av leietaker slik at sykkelen blir erstattet.

Følger det med lås når jeg låner sykkel?

Ja, du får med deg en lås som er FG-godkjent (Forsikringsselskapenes godkjenningsnemd). Lås alltid sykkelen fast til noe som er festet til bakken, eksempelvis fundamentert sykkelstativ eller lignende.

Er syklene utstyrt med piggdekk ved behov?

Ja, når det er fare for snø og isdekke så utstyres syklene med piggdekk. Dette gjelder spesielt i perioden oktober til april.

Reservasjonsskjema

Ingen el-sykkel tilgjengelig for øyeblikket. Vennligst prøv igjen senere.