Prosjekter

Skrevet av: Hans Kringstad

Publisert: 24 august 2017

Lesetid: 2 min

Gratis frokost – syklister lever lenger!

Miljøpakken inviterer virksomheter i Trondheim til gratis frokostmøte om Sykkelvennlig arbeidsplass. Tema; spar penger og få friskere ansatte.

Tid: Tirsdag 19. september kl 08-10
Sted: Comfort Hotel Park i Prinsens gate

Påmelding snarest til: reiseradgiver@trondheim.kommune.no

Hele 104 bedrifter og offentlige virksomheter deltok på Sykkelvennlig arbeidsplass i 2016. På møtet vil noen av de tidligere vinnerne fortelle hvorfor de satser på at ansatte sykler til jobb, og hva slags fordeler bedriften har fått ut av det. Les om Svanholm (begravelsesbyrå) og de andre: Syklister lever lenger.

Professor Aksel Tjora skal fortelle om sykkelsosiologi (ja, det er noe), mens Miljøpakken presenterer den nye nettsida til sykkelvennlig-prosjektet. Detaljer om arrangementet.

Trondheim er i ferd med å bli en god sykkelby. Vi har høyere sykkelandel (andel reiser med sykkel) enn Oslo, Bergen og Stavanger. Rundt regnet 9000 sykler til jobb på en vanlig dag. Det er smart siden en jobbsyklist kutter bilkøer, er mindre borte fra jobb og lever i snitt åtte år lenger enn en stillesitter.

Frokostmøtet er gratis. Det er gjort unna på to timer, og du kan plukke opp råd og motivasjon til fordel både for virksomheten og den enkelte ansatte. Meld deg på så raskt som mulig sånn at vi kan sørge for nok mat og passe stort møterom.